Varumärken

På Ernst Nymans erbjuder vi Dig kvalitetskläder från ledande och välkända leverantörer.

Kostymer, kavajer och byxor från Oscar Jacobsson, skjortor från Eton och Stenströms, oljerockar från Barbour, ledigt mode från Polo Ralph Lauren och underbara sovplagg från Calida är bara något av allt som Du hittar hos oss. Vi har ett brett urval av storlekar, och vill Du ha något extra kan vi erbjuda måttsömnad av både skjortor och konfektion. Även de små detaljerna som gör din klädsel perfekt kan Du hitta hos oss.

Här nedanför hittar Du våra varumärken, och lite mer information om dem.

Alberto
Jeans med suverän passform och komfort. Moderna klassiker som passar de flesta kroppar. Snygga tvättar, behagliga material och spännande tvättar ger en perfekt jeanskollektion för den som vill ha det lilla extra.
www.alberto-pants.com


Amanda Christensen
Svenskt slipsmärke, startat av Amanda Christensen, som ville sy en bättre frackfluga. Slipsar, flugor, näsdukar, scarves och tillbehör i stort sortiment. Mönster och färger i stort urval garanterar något för alla.
www.amandachristensen.se/index2.htmOljerockar och tillbehör av äkta brittiskt märke. Både klassiker som Beaufort, Border och Bedale, och nyare varianter, allt av högsta klass. Barbour är tredubbel hovleverantör till det brittiska kungahuset.
www.barbour.com


Boswell
Skjortor för fest och högtid. Danskt märke som är en av europas största tillverkare av högtidsskjortor. Varianter finns med både klassisk och lite smalare passform.
www.bosweel.dk


Bugatti
Jackor och rockar till alla tillfällen. Allt från sportiga jackor med Gore-Tex membran till eleganta yllerockar av högsta klass. Förstklassig sömnad och högklassiga material.
www.bugatti.de


Calida
Sovplagg och underkläder i underbar schweizisk bomull. Märket för Dig som sätter komfort och känsla högt, och vill känna Dig lite extra lyxig.
www.calida.comEton
Skjortor i en klass för sig. Lättskötta, skrynkelfribehandlade tyger sydda med största möjliga omsorg för ett perfekt slutresultat. För Dig som kräver lite mer av din skjorta.
Tre passformer plus måttsömnad.Jockey
En verklig klassiker när det gäller underkläder. Jockey introducerade den moderna herrkalsongen redan på trettiotalet, och är världsberömt för y-fronten. Även sovplagg ingår i vårt jockey-sortiment.
www.jockeyinternational.com


Lapidus
Klassiskt svenskt märke, berömt för sin oslagbara komfort och sina lättskötta kvaliteter. Många omtänksamma detaljer, som exempelvis säkerhetsfickor i byxorna gör Lapidus till en favorit hos många.
www.rappson.se


Lloyd Bälten
Högklassiga läderbälten av tysk kvalité. Många modeller och varianter för att passa till alla byxor, även vändbara för den som vill kombinera på ett enkelt sätt
www.lloyd-belts.de


Oscar Jacobsson
Svenskt mode när det är som bäst! Allt från kostymer och ytterplagg till skjortor och tenniströjor. Alltid högsta kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Både klassiska och mera trendiga passformer.
www.oscarjacobson.com


PG Elfström
Högklassiga skinnjackor av svensk tillverkning. Hela plagget sys av en person från början till slut, och därefter signeras det.
Alltid högsta klass på skinn och sömnad. Kan även ordna specialbeställningar.
www.pg-elfstrom.se


Polo Ralph Lauren
Amerikanskt livsstilsmärke som hämtar inspiration från östkustens exklusiva universitet och engelsk lantadel. Ledigt, men alltid elegant och med en sofistikerad, sportig touch.
www.ralphlauren.com


SNOOT
Jackor som ger dig det bästa av två världar. Funktionen hos en riktigt bra sportjacka parat med design för det moderna stadslivet.
Smarta detaljer och tekniska tyger ger dig stilfulla plagg som klarar de tuffaste utmaningarna.

www.snoot.se


Steinbock
Äkta loden från Tyrolen. Den riktiga lodenrocken med alla de rätta attributen, och den rätta kvalitén. Lika rätt vid alla tillfällen.
www.steinbock.at


Stenströms
Suveräna skjortor för alla män. Ljuvliga kvaliteter och speciella, extra komfortabla inlägg i kragar och manschetter.
Tre passformer plus måttsömnad för dig som vill ha det lilla extra.
www.stenstroms.comStockholm Kravatt
Slipsar, flugor, näsdukar och scarves. Härligt färgspel i finaste italienska sidenkvaliteter ser till att även den mest kräsne blir nöjd. Klassisk mönsterbild för ett sobert intryck.
www.stockholmkravatt.se


Turo Tailor
Högtidskläder och tillbehör från en av Europas största tillverkare. Allt från frackar till bröstvecksknappar. Stort lager i Sverige garanterar snabba leveranser.
www.turotailor.fi/www/en


Van Heusen
Klassiskt engelskt skjortmärke i attraktiv prisklass. Många strykfria varianter, och dessutom högklassiga bomullskvaliteter. Även sportiga varianter. Klassisk passform.


Wigens
Alla slag av huvudbonader för den moderne mannen. Kepsar i skotsk tweed, hårfiltshattar, panamahattar eller stickade mössor, Wigéns har urvalet.
www.wigens.se


Wolsey
Stickat mode i alla tänkbara former och färger. Ett engelskt märke med anor från 1700-talet som tillverkar allt från strumpor, underkläder och tenniströjor till cardigans, pullovers och sovplagg.
www.wolsey.se